Ose Sa'iliga Sili mo le Auai i Fa'aaliga Brics a le Lalolagi

Tamaitai e ma alii, uo pele,
Ia manuia le taeao ma le aoauli i isi.
Ou te fiafia tele e avatu lenei fe'au lagolago i le BRICS Health Industry Trade Expo muamua.Faafetai tele mo le valaaulia a le BRICS Committee for International Cooperation Healthcare.

O le BRICS Committee for International Cooperation Healthcare ua aumaia ni manatu fou ma auala fou e faʻamalosia ai fefaʻatauaʻiga faavaomalo ma felagolagomai i le tulaga o le soifua maloloina i totonu o atunuu BRICS.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻalauiloaina o le faʻavaomalo o vailaʻau masani ma le maketiina o ia oloa.

1 (1)
1 (3)
1 (7)
1 (8)

O le faia o lenei Expo ua faia se sao lelei i le faʻalauiloaina o le atinaʻe ma le alualu i luma o le soifua maloloina i atunuu BRICS.O lenei Expo o le a fesoasoani e iloa ai le faʻasoaina o punaoa o ituaiga uma o faʻamaʻi faʻamaʻi, faiga faʻatonutonu ma mea faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma fesoasoani i le tele o atinaʻe e ausia fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga ma faʻaleleia le malosi o kamupani.

Matou te iloa o Aferika i Saute o le a avea ma taʻitaʻifono o le BRICS mai Saina i le tausaga a sau.Matou te talia foi le BRICS Health Industry Trade Expo e faia i Aferika i Saute i le tausaga fou.O le Expo o le a faʻamalosia atili ai le mafutaga ma fegalegaleaiga i le va o Aferika i Saute ma Saina faʻatasi ai ma le faʻateleina o fefaʻatauaiga ma le galulue faʻatasi i le va o BRICS + atunuu.

Mulimuli ane, ou te moomoo ia manuia tele lenei Expo ma tulimatai atu e feiloai ia te oe i Aferika i Saute i le tausaga a sau e faʻaauau ai lenei mataupu matagofie o le "BRICS Health Industry Trade Expo".

Fa'afetai.

Dr. Kenneth Leonard Jacobs

1 (9)
1 (10)

Taimi meli: Tes-05-2022